UPDATE Infotrafic: Accident pe centura Capitalei; traficul – reluat în condiţii normale

loading...
UPDATE ORA 14.02 Traficul pe şoseaua de centură a Capitalei s-a reluat miercuri în condiţii normale, după ce a fost oprit pe ambele sensuri în urma unui accident în care trei persoane au fost rănite.

“Din cauza producerii unui accident rutier, circulaţia fusese oprită pe ambele sensuri pe raza oraşului Măgurele. Trei persoane au fost rănite, aparent uşor”, precizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Două autovehicule au fost implicate miercuri într-un accident produs pe şoseaua de centură a Capitalei, pe raza oraşului Măgurele, judeţul Ilfov.

Circulaţia rutieră a fost deviată pe DN6, respectiv pe Strada Atomiştilor. AGERPRES/(AS – autor: Mihai Stoica, editor: Georgiana Tănăsescu)

 

ORA 12.43 Infotrafic: Două persoane rănite în urma unui accident rutier pe centura Capitalei; traficul este întrerupt

 

Două persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident rutier petrecut pe şoseaua de centură a Capitalei, pe raza oraşului Măgurele, judeţul Ilfov, a informat Centrul Infotrafic.

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe şoseaua de centură a Capitalei, pe raza oraşului Măgurele, judeţul Ilfov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Potrivit primelor date, în urma impactului, două persoane au fost rănite”, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri, fiind deviată pe DN6, respectiv pe Strada Atomiştilor. AGERPRES/(AS – autor: Mihai Stoica, editori: Mihai Simionescu, Georgiana Tănăsescu, editori online: Irina Giurgiu, editor online: Anda Badea)

 

* UPDATE-ul este realizat în baza stirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzarii stirilor pe fluxul agentiei.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *