Speak şi Ştefania, în bucătăria la Chefi la cuţite. Ce reacţie au avut juraţii când i-au văzut în platou

loading...

„Cel mai tare o să fie dacă ne dă Scărlătescu și Dumitrescu și să nu ne dea Bontea votul”, a glumit Speak, încercând s-o ajute pe Ștefania să termine preparatul.

“Mi-ar plăcea să îi impresionăm pe juraţi. Singurul lucru de care mi-e frică la preparat, este carnea”, a spus Ştefania.

„Eu nu înțeleg cum a reușit să dea gust de ficăței de pui unui mușchi de vită”, a criticat chef Florin Dumitrescu rulada pregătită de cei doi foști concurenți de la „Asia Express”. “Ce-o fi asta, Doamne?”, a spus chef Bontea despre preparat.

Speak și Ștefania și-au făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 și surpriza a fost mare pentru toată lumea. „Păi n-am zis eu că vă gătesc la nuntă, ce e cu voi aici?!”, e prima reacție a lui Bontea atunci când se deschid ușile.

„Zi, ne dai cuțite din alea?!”, a vrut Speak să afle de la Florin Dumitrescu.

Speak şi Ştefania, testaţi pentru coronavirus

Speak şi Ştefania s-au alarmat imediat când au auzit că Nea Mărin a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Pentru că au intrat în contact cu personajul principal din emisiunea “Poftiți pe la noi”, cei doi au decis să se testeze.

Nea Mărin a aflat că a contractat COVID-19 după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul “Poftiți pe la noi”, care urmează să fie difuzată la Antena 1. În prezent, el este internat la Institutul Matei Balș din Capitală.

Printre vedetele show-ului s-au numărat și Speak cu Ștefania, care s-au testat pentru coronavirus. Din fericire, rezultatul a fost negativ. „Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic”, a spus Speak pe YouTube.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Speak şi Ştefania, în bucătăria la Chefi la cuţite. Ce reacţie au avut juraţii când i-au văzut în platou apare prima dată în US24 NEWS.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *