S-a căsătorit Cleopatra Stratan cu Edward Sanda la doar 17 ani? Felul în care a numit-o pe Instagram i-a pus pe jar pe fani

loading...

Cei doi au decis să nu-și mai ascundă relația de ochii publicului care abia așteptau vestea cea mare, iar acum Cleopatra și Edward postează o mulțime de fotografii și mesaje în care apar împreună și în care-și declară reciproc dragostea.

Fanii îi adoră și le urmăresc fiecare postare, iar zilele trecute, într-o postare pe Insta Story, Edward Sanda a numit-o pe Cleopatra Stratan într-un mod surprinzător, punându-i pe gânduri pe urmăritori.

„Ce înseamnă să ai nevastă” a spus Edward Sanda, iar Cleopatra Stratan i-a răspuns imediat: „Viața mea merită trăită alături de tine cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm”, conform DCNews.

Citeşte şi: Mihai Bendeac râde de teoriile conspiraţiei, pe tema COVID-19. “Mi-am luat maşină cu banii primiţi de la Bill Gates” VIDEO

Sursa: RomaniaTV

Articolul S-a căsătorit Cleopatra Stratan cu Edward Sanda la doar 17 ani? Felul în care a numit-o pe Instagram i-a pus pe jar pe fani apare prima dată în US24 NEWS.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *