Ruptură în TVR. Alexandru Sassu, consilierul directorului general, şi-a dat demisia. “Doina Gradea are comportament de vătaf”

loading...

Alexandru Sassu părăseşte TVR, unde a fost producător general şi consilier al Doinei Gradea în ultimii doi ani. Sassu, care la rândul său a fost preşedinte al intituţiei în perioada 2007 – 2010, invocă, în cererea de demisie, divergenţe cu actualul preşedinte, Doina Gradea, potrivit Pagina de Media.

Sassu menţionează, potrivit unui document obţinut de sursa citată, că şefa TVR „nu şi-a onorat partea sa din angajamentul nostru”, iar „comportamentul său a evoluat din ce în ce mai mult către cel al unui vătaf, tratând angajaţii SRTv ca pe nişte angajaţi personali pe moşia personală”.

Citeşte şi Scandal în TVR cu angajaţii care au cerut demisia Doinei Gradea. Scoate imagini de pe camerele interne cu cei care nu poartă mască

Printre motivele demisiei sale, Sassu a mai enumerat:

– Colaborarea mea cu SRTv a avut la bază o înţelegere privind redresarea reală şi solidă a acestei instituţii. Înţelegerea prevedea ca, împreună cu preşedintele director general al SRTv să depun toate eforturile pentru a creiona un proiect viabil şi sustenabil care să facă posibilă redresarea SRTv.

– Eu mi-am ţinut promisiunea prezentând, în faţa CA al SRTv, un proiect de redresare a SRTv pe care acesta l-a aprobat în unanimitate.

– În acelaşi timp preşedintele director general al SRTv a ajuns să coordoneze în mod direct şi personal toate sau aproape toate activităţile şi acţiunile din SRTv, impunându-şi voinţa în faţa celor mult mai bine pregătiţi din punct de vedere profesional.

– A ţinut să-şi impună amprenta personală pe întreaga activitate din SRTv şi, din păcate, rezultatele dezastruoase din ultima vreme dovedesc că a şi reuşit.

– Mă simt nevoit să demisionez şi să atrag atenţia asupra modului în care este condusă în acest moment instituţia.

– PDG-ul a ales să facă orice compromis numai pentru a rămâne în funcţie, chiar dacă preţul plătit a fost ducerea SRTv către un dezastru aproape total şi, în mod sigur, extrem de greu de îndreptat”. 

Alexandru Sassu se întprsee în TVR în urmă cu doi ani.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Ruptură în TVR. Alexandru Sassu, consilierul directorului general, şi-a dat demisia. “Doina Gradea are comportament de vătaf” apare prima dată în US24 NEWS.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *