Percheziţii la clanuri interlope din Bucureşti, Ilfov şi Teleorman. S-a făcut uz de armă

loading...

Descinderi cu focuri de armă la clanul Sadoveanu! Sunt vizați infractori periculoși, acuzați de șantaj și violențe, iar unul dintre suspecți chiar a încercat să fugă și polițiștii au tras foc de avertisment. “Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul Investigaţii Criminale – Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, pun în aplicare 16 mandate de percheziţie domiciliară şi 15 mandate de aducere, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman”, anunţă Poliţia Capitalei.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

RĂFUIELI în MAI după moartea lui Emi Pian! Klaus Iohannis: “Poate aveţi surse, voi verifica”

Sursa: RomaniaTV

Articolul Percheziţii la clanuri interlope din Bucureşti, Ilfov şi Teleorman. S-a făcut uz de armă apare prima dată în US24 NEWS.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *