Patriarhul Daniel a oferit diplome şi medalii pentru 27 de unităţi medicale din Arhiepiscopia Bucureștilor

loading...

Patriarhul Daniel a oferit diplome şi medalii pentru 27 de unităţi medicale din Arhiepiscopia Bucureștilor
 Patriarhul Daniel a oferit diplome şi medalii pentru 27 de unităţi medicale din Arhiepiscopia Bucureștilor - Image
Patriarhul Daniel a oferit diplome şi medalii pentru 27 de unităţi medicale din Arhiepiscopia Bucureștilor

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a încheiat Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români semnând, în ultima zi din an, diplomele de merit pentru 27 de unități medicale publice și private din București și județele Ilfov și Prahova, care tratează bolnavi de COVID-19.
Gestul Patriarhului României este unul de cinstire și recunoștință, deoarece activitatea medicului este prin excelență o activitate filantropică, izvorâtă din iubire față de aproapele și pentru sănătatea acestuia.
Citește aici despre mesajele-cheie ale Bisericii Ortodoxe pe tema vaccinării: Dacă medicii se vaccinează, înseamnă că vaccinul este bun / Informați-vă de la specialiști și din surse sigure / Vaccinul nu este obligatoriu
„Jertfelnicia şi devotamentul cu care medicii au stat în primele rânduri în lupta împotriva acestei maladii arată cum iubirea faţă de aproapele aflat în suferință oferă resurse interioare de nebănuit; locul medicilor este între filantropii omagiați în anul care tocmai s-a încheiat”, a declarat Pr. Ionuţ Tutea, Consilierul Social al Arhiepiscopiei Bucureştilor, potrivit basilica. 
Diplomele şi medaliile care le însoţesc sunt unui număr de 17 unităţi medicale din Bucureşti şi judeţul Ilfov, precum şi unui număr de 10 spitale din județul Prahova. 
Citește aici și Patriarhul Daniel le cere preoţilor să se informeze despre vaccinarea anti-covid. Patriarhul a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”
 
 

The Trust Word

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *