Noi restricţii dure populaţie. Nunţile de noapte interzise, toate petrecerile se termină la ora 23. Orban: “Va face bine oamenilor”

loading...

„Decizia de introducere a unor restricţii privind orarul, va funcţiona pentru toate tipurile de evenimente care se organizează la terasă. Nu poţi să impui un orar de lucru, adică să limitezi la ora 23:00 şi pentru unii să permiţi şi pentru alţii să nu permiţi”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat sâmbătă ce se întâmplă cu evenimentele private organizate la terase.

Chestionat, într-o conferinţă de presă susţinută de premier la sediul PNL din Capitală, unde va fi luată această măsură, Ludovic Orban a răspuns: „În judeţele cu răspândire mare a virusului, unde există risc de transmitere în comunitate, pentru a reduce acest risc de răspândire a virusului. Se ştie foarte clar că foarte multe terase după ora 23:00 se transformă în locuri de petrecere, locuri care e foarte greu totuşi să impui respectarea regulilor şi din cauza asta preferăm să luăm această măsură. De altfel le va face şi bine oamenilor.

El a precizat că şedinţa CNSU va avea loc sâmbătă după amiază în sistem videoconferinţă, iar acolo va fi analizat proiectul de hotărâre.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Noi restricţii dure populaţie. Nunţile de noapte interzise, toate petrecerile se termină la ora 23. Orban: “Va face bine oamenilor” apare prima dată în US24 NEWS.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *