Liviu Negoiţă, fost pedelist de frunte şi fost primar al Sectorului 3, s-a înscris în PMP

loading...

Liviu Negoiţă (58 de ani), fost pedelist de frunte şi fost primar al sectorului 3, s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară (PMP), a anunţat Eugen Tomac pe Facebook.

Liviu Negoţă va face parte din organizaţia PMP Bucureşti. “Bun venit în PMP, Liviu Negoiţă!”, a scris Eugen Tomac, liderul PMP, pe pagina sa de Facebook. 

De altfel, Negoiţă a fost prezent alături de Tomac şi de aţi lideri ai partidului, la depunerea listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Liviu Negoiţă, licenţiat în drept, a fost primar al Sectorului 3 al Capitalei, din 2004, şi una dintre figurile cunoscute ale fostului PDL. La alegerile din 2012, în urma unei strategii de non-combat în campania electorală, a pierdut primăria de sector, în favoarea lui Robert Negoiţă, candidatul USL, care este şi acum edilul sectorului. 

Un apropiat al preşedintelui Traian Băsescu, Liviu Negoiţă a fost desemnat premier în noiembrie 2009, dar, fiindcă  nu a reuşit să alcătuiască o majoritate în Parlament, şi-a depus mandatul.

După pierderea alegerilor în faţa lui Robert Negoiţă, cariera sa a cunoscut o perioadă de cădere, fostul pedelist retrăgându-se din politică.

FOTO Facebook Eugen Tomac

Citeste si:

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *