Lili Sandu îşi etalează burtica! Fotografii incendiare în costum de baie FOTO

loading...

Aceasta nu se teme să-şi etaleze cu mândrie rotunjimile maternităţii, motiv pentru care a decis că este momentul să se bucure de zilele însorite şi să îmbrace costumul de baie, pe plajele din Constanţa.

Nu este prima oară când, însărcinată fiind, trece proba costumului de baie. În urmă cu o lună, Lili Sandu le-a arătat fanilor de pe reţelele de socializare cât de mult s-a rotunjit, iar în filmuleţ vedeta poartă un costum de baie.

“Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluş. Nu mai există aşteptări nerealiste, create de “social media”, despre cum ar trebui să arate perfecţiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, a declarat aceasta. 

Însărcinată în 33 de săptămâni, Lili Sandu nu ezită să vorbească despre kilogramele acumulate pe timpul sarcinii.

Citeşte şi: Lili Sandu, superbă la şase luni de sarcină. Vedeta s-a pozat în costum de baie

“El: Iubito, eşti aşa frumoasă dimineaţa. Eu, în gând: “Aha, 18 kg, plus mega retenţie de apă, dar jur că nu ştiu cum s-a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai iubitule?”, a scris Lili în dreptul cele mai noi imagini de pe Instagram.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Lili Sandu îşi etalează burtica! Fotografii incendiare în costum de baie FOTO apare prima dată în US24 NEWS.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *