Împăcarea momentului în SHOWBIZUL românesc! Jo şi Juno formează din nou un cuplu şi sunt mai fericiţi ca niciodată

loading...

Cei doi îndrăgostiți au dat o fugă până la mare împreună, semn că împăcarea mult aşteptată de fani chiar a avut loc. Cei doi erau de nedespărțit, locuiau împreună, iar în momentul în care au anunțat ruptura, fanii lor au rămas uimiți.

Chiar Jo a fost cea care a anunțat cu lacrimi în ochi despărțirea de Juno și a mărturisit că în relaţia lor s-au făcut greşeli de ambele părţi. La momentul respectiv, artista spunea că au decis să ia o pauză, dar judecând după story-urile de pe reţelele de socializare, se pare că pauza a luat sfârşit.

“Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute. Nu am fost despărțiți.

Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună”, a declarat Jo în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: S-a căsătorit Cleopatra Stratan cu Edward Sanda la doar 17 ani? Felul în care a numit-o pe Instagram i-a pus pe jar pe fani

Sursa: RomaniaTV

Articolul Împăcarea momentului în SHOWBIZUL românesc! Jo şi Juno formează din nou un cuplu şi sunt mai fericiţi ca niciodată apare prima dată în US24 NEWS.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *