Imnul coronavirusului de la Botoşani a devenit viral. Autorităţile au deschis o anchetă VIDEO

loading...

“Hai, hai, hai la Botoșani, hai, hai, cu salvarea hai”, este refrenul unei parodii care a controversat social media și a determinat polițiștii să cerceteze situația. Mai multe cadre medicale și pacienți de pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean au cântat la unison „imnul COVID”, încercând astfel să facă haz de necaz, un filmuleț cu întreaga scenă devenind viral pe Facebook.

Imaginile au provocat atât amuzament, cât și indignare în rândul spectatorilor, iar Poliția a demarat cercetări în acest caz.

„Conducerea Inspectoratului s-a sesizat cu privire la imaginile apărute în spațiul public, au fost dispuse verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora, să fie luate măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Un asistent medical din Dorohoi reacționează după clipul cu Imnul COVID de la Botoșani. “Nu ne încadrăm la -zădărnicirea combaterii bolilor”

Așa-i covid 19 rușine pentru cea mai mare minciună păcat ca mor oameni de cancer si de alte boli care nu-i tratează nimeni in perioada asta fiecare va da socoteală in fata lui Dumnezeu el da viață nu are nimeni dreptu să o ia 😭😭😭😭

Publiée par Angela Mocanu sur Vendredi 8 mai 2020

Un asistent medical din Dorohoi, care apare în clipul cu Imnul COVID, de la Secția de Boli Infecțioase din Botoșani, a reacționat în urma apariției clipului în spațiul public. Angelica Onciu susține că toți cei din video sunt testați pozitiv, asimptomatici.

„Ne pare rău, postarea care a fost trimisă în mod inconștient de persoanele aflate în grupul nostru de Whatsapp a fost interpretată drastic. Toți cei aflați în video suntem testați pozitiv, asimptomatici. Niciunul dintre noi nu era testat negativ astfel încât să ne încadrăm la -zădărnicirea combaterii bolilor- dorim ca cei care comentează răutăcios să se gândească că ar fi în locul nostru și nu acasă lângă familie. Noi nu am venit de bună voie aici, am dori să cedăm aceste paturi pacienților care au cu adevărat nevoie”, spune Angelica Onciu.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Imnul coronavirusului de la Botoşani a devenit viral. Autorităţile au deschis o anchetă VIDEO apare prima dată în US24 NEWS.

Written by 

One thought on “Imnul coronavirusului de la Botoşani a devenit viral. Autorităţile au deschis o anchetă VIDEO

  1. Suntem sătuli de anchete. Unde este dreptul de exprimare liberă? Constituția României nu s-a schimbat prea mult de când a căzut comunismul, sau cel puțin, nu în realitate. Lăsați oamenii să se exprime liber și fără frică. Ei doar au vrut să-și facă viața mai ușoară, să uite pentru câteva clipe că viața li s-ar putea scurta, că poate vor fi aruncați într-un sac negru și îngropați ca niște păgâni ( cum se procedează acum cu COVID-ul)… și-au făcut curaj să uite de realitatea crudă a vieții. Acest virus a apărut în urma unor greșeli umane așa că, între greșeala lor, de a cânta ceva și a celor care au expus o întreagă omenire la risc, care greșeală este mai mare??? Răspundeți la această întrebare Dept. de Sănătate și de Justiție, înainte de a “face cercetări și sancționa”.
    Felicitări celor care știu să treacă peste pandemie cu zâmbetul pe buze!
    Semnez, Mihaela
    Botoșăneancă, mândră de apartenența ei Eminesciană, cu reședința în SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *