Imagini incredibile de la priveghiul lui Emi Pian: Îmbulzeală maximă, nimeni cu mască. Poliția și Jandarmeria, ținute la poartă

loading...

Imagini incredibile în plină pandemie la priveghiul liderului interlop din capitală doborât într-o o răfuială cu un rival. Zeci, poate chiar sute de oameni stau practic lipiți unul de altul, iar Poliția și Jandarmeria sunt ținute la poartă. Se întâmplă în Sectorul 5, în cartierul Rahova, unde oamenii s-au strâns în curtea familiei liderului clanului Duduianu, înjunghiat după un scandal pornit de la o partidă de barbut.

Sunt foarte mulți oameni adunați la palatul liderului clanului Duduianu, cel care în urmă cu două zile a fost înjunghiat mortal într-o răfuială.

În primul rând, în această perioadă legea spune că nu se pot aduna mai mult de 50 de oameni în spațiile exterioare și 20 în interior, ori acolo sunt câteva sute bune de persoane. În plus, nimeni nu poartă masca de protecție, care este obligatorie în astfel de situații.

Mai mult, așa cum se vede în imagini, nimeni nu ține cont de distanțare, oamenii sunt foarte apropiați unii de ceilalți.

Sursă: DIGI24

The post Imagini incredibile de la priveghiul lui Emi Pian: Îmbulzeală maximă, nimeni cu mască. Poliția și Jandarmeria, ținute la poartă appeared first on The Trust Word.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *