Alegeri locale, care sunt candidaţii comuni ai PNL-USR-PLUS, la Primăria Capitalei. Surprizele de pe listă

loading...

Şedinţa conducerii PNL a început de la ora 9.00, la sediul central al partidului. PNL şi Alianţa USR-PLUS au ajuns vineri noaptea la un acord final în privinţa candidaţilor comuni în Bucureşti. Potrivit surselor Adevărul, la Sectorul 3, PNL l-a aruncat în lupta cu Robert Negoiţă pe Adrian Moraru, consilierul ministrului Muncii Violeta Alexandru.

Astfel, lupta de la sectorul 3 se anunţă foarte interesantă, pe lângă Moraru şi Negoiţă, susţinut de PRO România, printre candidaţi se mai află viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu (PSD) şi Mihail Neamţu (PMP).

Citeşte şi Băsescu se pregăteşte pentru al treilea mandat la Primăria Bucureşti. Tomac: “PMP ia în calcul să meargă pe cont propriu la primării”

PMP nu a mai fost cooptat în alianţa dreptei pe Bucureşti, astfel că Traian Băsescu se pregăteşte să candideze la Primăria Capitalei şi va rupe din voturile lui Nicuşor Dan.

Candidaţii comuni PNL-USR-PLUS: 

Primăria Capitalei – Nicuşor Dan (independent)

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 – Radu Mihaiu (USR)

Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL).

Sursa: RomaniaTV

Articolul Alegeri locale, care sunt candidaţii comuni ai PNL-USR-PLUS, la Primăria Capitalei. Surprizele de pe listă apare prima dată în US24 NEWS.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *